29 april

jag har fått ett behov av att skriva blogg varje dag, jag har kommit på att det är ett ganska bra sätt när man har mycket tankar i skallen.

Idag har jag varit i skolan som vanligt och vi hade det väl rätt så kul. Nu sitter jag och försöker förklara vad de allierades offensiv är, och det är lite svårt eftersom jag inte vet det själv. Det är grymt jobbigt att jobba om andra världskriget. Men jag fick iaf gjort en uppgift igår så nu har jag bara två kvar, och dom ska ju vara inne imorn så jag måste göra klart dom! jag har träning idag också, det ska bli roligt om jag nu hinner träna. usch för skolan!

men imorn är det valborg och det ska blir grymt roligt. Jag hoppas verkligen att mitt face kommer se bättre ut imorn för jag vill inte gå och se ut såhär, men jag får väl inse att det finns foundation fast jag hatar att använda det :b


det var kanske bra gjort av mig det här

28 april

Hej.
idag har jag varit i skolan, det var ganska trevligt allt förutom lektionerna iaf. Jag ser fortfarande ut som en tomat i ansiktet och jag tycker synd om mig själv.. förhoppningsvis ska jag på stan med minna snart, innan det hade jag tänkt hinna göra lite so som ska vara inne på onsdag. men jag kommer inte på vad jag ska skriva, jag tänker bara på annat. hojja, jag kommer få jobba ihäl mig imorn om jag inte gör någonting idag, vilket jag inte kommer antar jag. ikväll ska jag iaf träna, det ska bli roligt.


jag undrar vad du tänker.

 

jag hoppas du hör av dig snart

27 april

idag när jag vaknade så kändes mitt ansikte jätte konstigt och jag fick svar på vad som var fel när jag kollade mig i spegeln. mina kinder och mina ögonlock var helt uppsvullna. jag såg ut som en uppstoppad gris eller nånting ditåt. Usch det var ingen härlig känsla för det gjorde ont också.. men nu känns det lite bättre, jag hoppas att det lägger sig till imorn! jäkla tårneträsk och jäkla sol.


jag både vill och inte vill det här, du är så mycket för mig.
men jag vill inte att det ska vara såhär, jag hoppas på dig.
jag hoppas att du ska ta tag i saker nu, för jag vill inte att
det ska sluta såhär. jag vill att det ska bli bra. hör av dig snart!
<3

26 april

hej :)
idag har jag varit i träsket och varit kontrollant på pimpeltävlingen. Det var kul! jag och linnea hade ett bra område som många fick fisk på så det vart inte så långtråkigt som förra året ;b vi har mätt och dödat kanske tjugo fiskar idag ;b inte illa. och det var sol och jag är helt knallröd i ansiktet, haha. det är inte snyggt kan jag lova!

vi var hemma vid tre nångång, och då gick jag hem med lisette. Jag ides inte ringa mamma för jag tänkte att jag kunde ju gå hem, men det skulle jag inte ha gjort. för när jag kom hem så var dörren låst och jag hade ingen nyckel och inga pengar på telefonen. fan också säger jag bara. haha så jag har suttit på våran baksida en timme ungefär tills mamma kom hem :b


allt jag vill är att du ska ta tag i ditt liv, för din egen skull!
jag bryr mig om dig och vill inte se att det går såhär.
25 april

idag har vi haft pankaksätar tävling i skolan. Jag åt tio och höll på att spricka men tror ni att jag vann? nej nej, jag hade ingen chans mot stybba som åt femton.. fyfan :b jag är då iaf fortfarande mätt och jag kommer inte behöva någon middag idag! :b haha. idag ska jag vara med linnea och lisa. vi ska nog ha det jätte roligt tror jag ;) 

imorgon ska jag till träsket och vara kontrollant på pimpeltävlingen, lite mindre roligt det skulle jag tro. men men vi får väl göra det roligt igen som förra året. då var vi ju med i tidningen och allt. :)

24 april

jag har gjort en ny blogg för jag kom på att min gamla blogg är konstig och jag förstår mig inte på den, så vi får väl se om jag kan hantera den här då :b

idag har jag haft en grymt stressig dag i skolan. usch vad jag är skoltrött just nu, fyfan jag längtar otroligt mycket till sommarlovet! men jag har iaf roligt i skolan, utan mina kära vänner så vet jag inte vad jag hade gjort :b men jag blir så jävla irriterad på dig, sluta förstör för andra bara för att du råkar ha det bra!! ååh.

men, idag ska jag träna, vi har bytt träningsdag och det känns ganska bra även fast det är i b-hallen men vi är ändå så lite folk på fredagar. Sen vet jag inte vad jag ska göra, kankse vara med fredrik eller åka hem och kolla tv med min mamma men jag ska iaf inte plugga! haha :b


jag är less, less på det mesta och även less på dig..

jag är less på att sitta och vänta, jag är less på att du sviker mig, jag är less på att du säger en sak och gör en annnan, jag är less på att sakna dig, jag är less på att du inte lyssnar och jag är less på det du gör!jag kommer aldrig glömma bort digVälkommen till min nya blogg!


RSS 2.0