jag har frihet i blicken, precis som du

då har jag börjat jobba, igår gick det bra, idag är jag död. jävlajobbjävel.
nää men jag ska inte klaga, ville ju börja så.. har iaf fått mitt schema och jag är ledig festivalen!! :D eller bytte bort min helg så jobbar nu i helg istället, men det klagar jag fan inte på. oooch jag är ledig pdol! känns helt okej! idag har jag jobbat till tre, käkat middag med min storasyster, som jag för övrigt jobbat med i åtta timmar. haha och sen delat annonsblad i spöregn. lite mindre okej.

nu känner jag att jag är värd en dusch och sen typ att dö lite i sängen, tror jag vet nån som kommer sova gott i natt. jobbar till onsdag nästa vecka, ledig torsdag, jobbar fredag och sen köööör vi!du är den finaste jag vet.


waitin' on a sunny day

dagen-innan-jobb-ångest,
en klassiker när det gäller mig. imorn hoppas jag iaf på att få mitt schema, jag vill kunna planera min sommar, istället för att bara vilja göra en massa saker utan att riktigt veta om man kan.
troligtvis jobbar jag festivalen, har börjat vänja mig vid tanken. det suger.

den här helgen har jag varit nykter, heeelt sjukt. minns seriöst inte sist jag var nykter en hel helg, nog är det tragiskt. eller egentligen inte, för jag har haft så sjukt roligt. men den här helgen har också varit bra, poikkimys i fredags och jobb hela lördagkvällen/natten. jag klagar inte, livet är otroligt bra just nu.

allting gör mig glad, du gör mig glad. jag är lycklig.


turism, kära turism

i fredags tog jag studenten, dagen som jag längtat efter i 13 år var kommen.
vi började med champangefrukost hos jonte med hela klassen, var verkligen asmysigt i underbart väder. vi skrev i varandras mössor och jag kunde bara läsa två kommentarer innan jag började gråta. kära underbara tu3.
vi fortsatte till skolan och sen tågade vi upp till kyrkan med uffe i täten. sen fick vi betygen och helt plötsligt stod vi där och skulle snart bli utsläppta. tog hundra åt innan jag hittade min kära familj i vimlet men jag gjorde det till slut, blev grattad och och sen sprang jag upp på flaket.
tror aldrig att jag har varit så lycklig, fick påminna mig själv om att njuta. det var underbart och jag ville aldrig kliva av!

dagen fortsatte med studentfika, middag på laguna, mys i järnvägsparken, landströms och ferrum.

jag försöker fortfarande förstå att det är över nu, vi är inte en klass längre. jag saknar er redan.
hur ska jag klara mig utan er? tack turismprogrammet för att jag har fått lära känna så underbara människor, jag har fått vänner för livet. ni är bäst! de här tre åren kommer jag alltid minnas, vi har haft så sjukt roligt tillsammans. ni är bäst!


tack för tre fantastiska år!
ni har gjort mig till den jag är.
as we go on, we remember

all the times we had together, and as our lives change..

turism 08-11 ♥

så jag kommer sakna er.

jag ska sakna dig imorgon

just nu ångrar jag mig litegrann att jag sov till tre idag, till vilken nytta?!
är ju inte ens lite trött just nu.. och imorn ringer alarmfanet 10.00 för klockan 11.00 äre fotboll på lombia mot msp som gäller. känns lite som att vi ska ha en sista idrottslektion, bara uffe som saknas. varför tog vi inte in honom som dommare? det borde vi ha gjort. imorn börjar studentveckan och nu jävlar! nu kör vi en sista vecka tillsammans!! en sista vecka som tu3 08-11. ♥

ne jag kanske borde försöka sova nu, med det här kommer jag ingenstans.den vackraste studen i livet var den när du kom, och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet..


för allting är nästan perfekt

i fredags vare grillparty hos hanna, måste säga att våran mat vart svin god alltså! vi spelade lite spel och myste på innan vi åkte vidare mot arran, kvällen försvann och jag vaknade upp och undrade vad vi gjorde. kom fram till att vi hade roligt och slutade fundera, det är ju det som är huvudsaken.

igår har jag en liten formsvacka och ville mest bara åka och gömma mig nånstans, meen jag satte mig i bilen, slog på lasse på hög volym hörde honom sjunga "ett glas vin och en vän, allt annat känns så överdrivet". jepp så så fick det bli! jag bytte ut mjukisbyxerna och åkte till frida, vi tog några klunkar och insåg varför vi hade haft en svacka. våra kroppar måste ha fått panik när vi började överväga att vara nykter! haha. var inte ett dugg taggad på ferrum, men måste säga att det förvånade. jag hade en riktigt rolig kväll! över all förväntan, så nu vet jag. man ska alltid ha inställningen att det inte blir roligt, för då blir de det.

idag har mamma bakat bullar, heelt okej alltså. jag vaknade klockan tre och kände mig som en ny människa, haha. och snart är det fredag igen, det skrämmer mig!kära vänner i ljus och i mörker, i växlande väster och öster är ni alltid mitt hopp och min helande tröst.


balen 2011

igår gällde det. röda mattan och hela visan, det var bal i kiruna!
jag är så himla glad att jag bestämde mig för att gå och jag är ännu gladare för att jag gick med just ks. vi hade en toppen kväll tillsammans! var så himla roligt att få vara sådär fin för en kväll, långklänning, frisyren, sminket och allt. alla var så fina och hela kvällen på stadshuset var jättebra planerad och fin. jag är helnöjd! detta är något jag kommer minnas för livet.

tack för kvällen!

RSS 2.0