jag tror mitt hjärta blöder

mösspåtagning i fredags, det var heeelt galet bra. hela dagen, kvällen, natten. allt! det var bäst. måste säga att den dagen kommer bli svårslagen. och så jag älskar min klass, ni är underbara. och så jag grät, jag vill inte lämna er, jag vill alltid vara tu3 med er. vi har haft tre bästa år, allting har varit så grymt. och jag är så nöjd, kunde aldrig ha haft en bättre klass än er. tack!

nu forsätter allting som på ett löpande band, jag älskar att vara student! på tisdag är det bal och efterfest på arran, gud vad jag är nervööös för röda mattan alltså. galet, men jag tror det blir bäst.

imorn blir det att fixa klart allting till balen, och på tisdag kör vi och sen fortsätter det bara.
livet leker!


när varje dag känns likadan

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går och nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar

Och när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig dåjag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

tjabba!

idag var jag förbi skolan en sväng, fick veta lite betyg, städade undan uf och slängde mina grejer. det kändes lite i hjärtat faktiskt, kära turim säger jag bara. studentdagen kommer vara fylld av tårar! utan tvekan.
efter skolan var jag och tog en efterlängtad fika på saffe med bästa sandra (mackorna i rom gick inte ens att jämnföra med safaris!) och sen var vi och kikade när det var valsträning inför balen. insåg att vi inte kan det där alls.. 

idag har jag även hunnit med att städa mitt rum också har jag kikat på balfrisyrer. shit att det är bal om en vecka!! helt sjuuukt. det regnar ute och jag sitter i mitt kära flickrum på glimmer och funderar, det var längesen jag satt här och gjorde ingenting, det är ganska skönt ibland, fast bara ibland! tror jag ska ta mig lite kvällsfika, det var också länge sen! jag börjar undra vart mitt liv tar vägen alltså.
mösspåtagning på fredag, jag finner bara ett ord: galet!! imorn ska jag klippa mig, sola, springa på stan med sandra och sen prova min klänning hos faster om den är klar. åååh vad jag längtar att få prova den med alla smycken och skor och allt.
det är nära nu.tack för allt underbart som händer mig just nu

rom var helt otroligt grymt!
jag hade fem underbara dagar i italen med god mat, shopping, sol och bad, sevärdheter och allt ni kan tänka er. sista natten spenderade vi på arlanda efter att vi gjort uppsala osäkert och spungit i lite affärer. jag klagar inte, det var kul.

uppladdningsfesten var grym och igår var det pirtti som levererade, ja det levererades.. sömn, ångesten som kom när man vaknar fem på morgonen och inser att jag hade somnat innan elva, inte okej. kanske liiite slitet att inte sova nånting alls nästan och bara leva livet en hel vecka. men vet ni? jag gillar det här livet.

nu ska jag hoppa in i noj, slösa lite pengar på besin och sen styra mot jukkas och prova min balklänning en sista gång innan faster syr den klart. det är nära nu!! mösspåtagning på fredag och allting bara rullar på. shit, det är nu vi är mitt i livet!bilder kommer.

jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

skickade just in min sista skoluppgift någonsin, jag känner mig fri.
har endast en guidning kvar att göra i rom sen är det över.
jag vet inte vad jag ska säga, jag både vill och inte vill det här. hur länge har vi inte planerat och längtat till vår rom resa? och helt plötsligt är det i övermorgon vi står där på flygplatsen tillsammans. det känns helt totalt galet! på lördag vid 22.00 anländer vi till rom för att uppleva en galet rolig vecka tillsammans, på fredag kommer vi hem igen lagom till uppladdningsfesten för studenter på arran. det känns som att livet flyter på bra nu!

igår gjorde vi lanki osäkert och testade på en tre liters drink, helt okej tills man kom hem och insåg att man var för full för sitt eget bästa. men jag gillar det, jag gillar alla galna äventyr vi tar oss på. jag älskar att vi alltid lyckas med allting även fast vi knappt äger en enda krona. fast imorn får jag lön, känns otroligt bra att jag slet den där påskveckan, det är jag stolt över nu. snart åker vi och när vi kommer hem börjar det, både börjar och slutar. shit vad allting känns skrämmade nära!

nu ska jag duscha och sen sätta mig i bilen för att styra mot nya äventyr.när du står ensam kvar på tå och ytan inte går att nå, när du träffat botten - kom ihåg mig då

när du står på toppen och tittar ner

helgen har varit bäst!

jag spenderade lördagen i gränsen med bästa emilia för att sen fortsätta kvällen hemma i en bil, på ferrum och lite överallt. den slutade vid åtta på morgonen hos bästa syster. valborg levererade med andra ord!


RSS 2.0