listen to the world outside

hej!

nu var det skit längesen jag skrev här men anledningen är nog mest att min blogg app inte fungerar. inte okej! och nu har pappa dessutom tagit med sin bärbara dator till luleå och min är trasig så det som finns kvar är hans stationära. och den är så sjukt seg så man behöver massor med tålamod.

det som har hänt är att jag har jobbat en fm vecka och varit på överkalix marknad med anton, det var riktigt skoj! och sen har jag haft en nattvecka, som inte var så skoj för anton jobbade dubbla fm och em så vi hann inte ses nästan nånting alls. riktigt trist! men annars älskar jag nattveckorna. dom är riktigt fina, och mitt jobb är riktigt fint, det älskar jag om nått. vill inte sluta där!

ihelg äre pdol som gäller! ska bli skoj men är fortfarande bitter att ingen vill åka med mig på yran, vafan lasse är värd mångamånga timmar i bil. plus alla andra bra artister där, utan jäkla tvekan. men men får vara full som fan på pdol istället och låssas att jag hör lasse. höhö.

nästa fredag åker vi!! iiih längtar som tusan, fredag stockholm och sen lördag vid 19.00 går flyget mot bulgarien och sunny beach. u n d e r b a r t. och sol behöver vi nog inte vara orolig att vi inte ska få, ska bli så jäkla skönt.

nu ska jag ringa och stressa på Anton som är seg som vanligt, jag håller ju på att hungra ihjäl här! har ledigvecka nu förresten och det är galet skönt, dock kryper det i mig när jag är ledig, vill bara från stan! men får nog hålla mig till fredag eftersom hjärtat fyller år på torsdag. så han får min present, hihi.

vi syns!


sitter på ett tåg i en ödslig vagn och det luktar lite dig om mig

jahapp då var det dags att åka hem igen.. sitter på tåget nu och åkte just från Luleå. jobbet väntar ikväll 22.00 och Hilda har skrämt mig med att kk3 står, hoppas hoppas hoppas det är igång igen när vi kommer..

idag vaknade jag upp med en extrem pojkväns längtan.. känns länge kvar till måndag när jag äntligen får krama honom igen. försöker intala mig att det är bra att sakna ibland, men just idag går det inge bra faktiskt..

igår var jag och mamma på Ikea hela dagen lång och vi återvände till Luleå med bilen fullsmockad och några tusen kronor fattigare. vi åkte till lägenheten och byggde ihop soffan och små fixade lite, så fint det kommer bli när allt är klart :)

nu åker jag hem och mamma stannar kvar och snart sätter sig pappa på tåget hitåt, men vad gör man inte för det där LKAB? ...

vill bara ha måndag <3


det kan vara så förfärligt det kan va så bra

sitter och äter fil och flingor här i Luleå. idag har vi solat, varit på stan några timmar och för en stund sen kom jag in från en springtur. råkade springa lite vilse så var tillbaka först efter 50 min, galet skönt!! fick bevisat att jag orkar iaf, kändes som att jag kunde springa hur långt som helst när jag kom in i andra andningen. underbart! älskar att träna

imorn ska jag och fylla i min tatuering 11.00 och sen ska vi åka på Ikea, blir kul :) idag köpte jag förresten ett par shorts, två linnen och en bikini på stan. börjar bli redo för Bulgarien! hihi längtar.

nu ska jag ringa och prata med min pojkvän och sen kolla tv med mamma.

godnatt <3


alla behöver vara lycklig

tjabba!

längesen igen.. sitter i Luleå hemma hos min morbror just nu. underbart att få komma bort från stan och framför allt till solen och värmen! har varit skit skönt väser idag och imorn lovas ännu bättre så då jäklar åker bikinin på för första gången den här sommaren!

blir att vara här till fredag då jag tar tåget hem för att jobba lite övertid. fint med pengar! hade eftermiddag förra veckan och det var riktigt trist att jobba om alla och missa festivalen. men det gjorde mig bara mer taggad på pdol, dit jävlar ska jag. åker ingen dit med mig så åker jag själv! hehe.

ska och fylla på min tatuering här på torsdag också, sen ska vi hinna på Ikea nån dag. blir en bra vecka! hyfsad sugen jag är på en nu tatuering också, kanske dom har lite tid över ;)

min prins har åkt till Västerås och jag ska överleva hela veckan utan honom.. jag saknar honom redan, min fina. tur att jag kan vara här och aktivera mig och sen blir det nattjobb till helgen. så hoppas veckan går snabbt så han snart är hemma igen <3

nä nu ska jag knyta på mig skorna och ge mig ut på en springtur. så skönt att vara ledig.

ha det bra tills vi syns nästa gång!


RSS 2.0