enjoy the little things in life

sitter på radio och har pissigt tråkigt. längtar bara hem och tills imorn när jag slutar från ferrum. hoff är så äckligt less på att jobba hela jävla dagarna i ända. men men. ingen idé att klaga utan att göra något åt det. ska kämpa på till sommaren så jag får min semester. det ska jag iaf. sen får jag se vart vindarna bär, ungefär.

håller på att planera utlandsresa med mina favvotjejer, åh så skoj det kommer bli! sol, bad, drinkar och party. det ska jag unna mig i sommar, sen ska jag fan på yran och se melissa och lasse. vill bara ha något att se framemot. helt ett nytt jobb.

nä men tur att vi slutar snart iaf, om en halvtimme. imorn blir det bara ferrumjobb eller bara och bara. är väl egentligen sjukt att säga bara till det. jobbar ju ändå heltid, plus detta. usch. men imorn ska jag iaf på spinning sen hänga med mina brudar och kolla resor. blir nog en bra dag!

jag är hungrig, som fan. hoppas anton har något gott att erbjuda hemma, ska åka med honom imorn på morgonen till jobbet. mysigt att vi börjar samtidigt nu för tiden, då kan vi kliva upp tillsammans och äta frukost tillsammans. det är lyx! behöver inte känna hatar-dig-som-får-sova-länge-än-mig känslan.

hehe, hejrå!
snart får jag åka heeeem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0