it's my time, it's my life

tjabba!

sitter på radiotjänst med sandra och emilia. inte så mysigt, känner mest att jag hellre hade gjort massor med andra saker! som alltid. har jöbbat på ferka idag och eftersom det var så fint väder ute så bestämde jag mig för att promenera hit. fan vad duktigt jag kände mig tills jag insåg att jag inte skulle hinna fram i tid. fail! inte tänkte väl jag att det skulle ta sååå lång tid. hatar att vara tidoptimist. det är jag som fan.

i söndags hade jag en riktig mysdag, vaknade i fjällnäs och satte mig på skotern och körde till mamma som var i kalixfors. myste på med henne nån timme i solen och sen åkte jag tillbaka till fjällnäs och åkte och grillade med linno och danne! mys som fan, sen kom anton också när han hade slutat :) en väldigt okej söndag.

igår jobbade jag, och tränade. idag har jag jobbat och nu jobbar jag. det är fan inge kul. ihelg jobbar jag på ferrum, det suger. blä.

idag fick jag iaf mitt paket från lyko som jag beställt. det var kul! var tvungen att testa min locktång så nu sitter jag här med lockigt hår, eller vågigt som sandra säger ;) men jag tycker jag är söt! imorn måste jag jobba dubblet igen men på torsdag är jag ledig hela dagen lång! då ska jag och fixa mina ögonbryn och färga ögonfransarna. kommer nog bli fint, hoppas jag.

nu ska jag väl ringa vidare, nästan bara en timme kvar. känns typ som en oändlighet,
längtar efter att få krypa ner under täcket med min pojkvän.jag älskar dig så mycket som jag aldrig trodde jag kunde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0