kära vänner i ljus och i mörker, i växlande väster och öst

tjabba!

lördagen var fullspäckad och asrolig! :) uppstigning 07.00 för frukost och grejer och sen satte vi oss på skotrarna och var till rautas över dagen och hälsade på Marina och Robin. svin mysigt! svin fint väder var det också.

Kvällen blev riktigt lyckad tycker jag, matharakka var riktigt riktigt roligt! ångrar absolut inte att jag valde det. vi hade jätteskoj, god mat också! fick en jättejättefin ring av söta sandra och emilia! och av mina andra sötisar hilda, hanna, sanna, minna och paulina fick jag ett presentkort på lyko.se, det var skit kul! finns hur mycket fint som helst där så jag inte vet vad jag ska välja, men lutar nog mot en locktång eller plattång och något riktigt bra schampoo :) jo också fick en en salmiak, det är som så mig på något sätt ;) sanna, hilda och paulna vet iaf vad jag menar! haha :)

kvällen fortsatte hos mig med ölspel, dans och tjejsnack. kul! sen åkte vi till ferrum och det sög, är något less på krogen. been there done that! men jag är helnöjd med kvällen. tack världens finaste vänner! ♥ och tack för dom fina presenterna, även dom jag fick av er som var hos mig på min födelsedag. jag är jättenöjd!har ingen bild från lördagkväll! fan så dåligt av mig.. måste sno bilder av nån annan, jag älskar ju bilder.

den här är iaf snodd av sandra från matharakka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0