somebody that i used to know

tjabba!

igår jobbade jag endast i 16h, var ganska slut när jag fick krypa ner under täcket i fjällnäs vid ett tiden. ändå vaknade jag idag halv nio, pigg som fan. blev arg på mig själv och tvingade mig att somna om, vägrade öppna ögonen. vaknade tio igen och då var det kört. klev upp efter ett tag och åt nybakat bröd till frukost, helt varma och allt. det är då helt annat :) satt och pratade med min fina svärmor en stund, Anton hade åkt och jobbat redan sex imorse.

ville verkligen ut och köra skoter men icket. satte mig i bilen och åkte hem till glimmer. bytte om och begav mig ut och sprang i finvädret. sjukt skönt! i hela 35 minuter var jag igång. nu är jag sjukt nöjd över mig själv. var första springturen för i år! detta ska göras till en vana.

nu sitter jag på radio med johanna och emilia, ska ringa i två timmar och 30 min till och sen beger vi oss på 20års kalas! Minna har utlovat middag och jag ser framemot något gott. hungrig tjej asså! haha :) grattis fina Minna ♥ sen 6-års och fortfarande :)

blir dock ingen utgång för mig, är otroligt less på alkohol och krogen. så ska åka till anton och mysa sen ikväll. har knappt sett han på hela veckan! hatar att jobba bort hela livet. nä fan dags att ta tag i det här. livet är för kort för att slösas bort.


köpte en ny jacka i torsdag. fick ju lönen ♥
tyckte att jag förtjänade den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0