tjabba!

ligger på soffan med världens huvudvärk, hade bokat pump men huvudvärken fick mig att stanna hemma. suck.. ligger här och känner mig misslyckad istället. jävla skit.

har varit i Gällivare idag och haft lite skola, helt okej! ligger och väntar på att Hilda ska vara färdig så ska vi åka och handla till ihelg.

imorn blir det morgonprommis och sen skola 13.00 och efter det raka vägen till byyyn! dock inte helt rätt by men med en finis kompis iaf.

imorse åkte Anton till Överkalix så jag ska sova ensam i lägenheten för första gången idag, saknar min prins!

nu spela lite candy crush så inte Anton går om mig, hehe.


husvagnslivet i träsket

hänger i träsket just nu. hyfsat fint! dock förstår jag inte det här med att ha massa grannar väldigt nära. hade nog hellre haft en stuga mitt ute i ingenstans. på tal om det, fyfaaan vad fint det hade varit med en egen stuga, det är fan drömmen.

vi har varit och kört skoter och grillat lunch utomhus. livet när det är som bäst! ikväll blir det middag hos mamma och pappa och imorn måste jag åka till Gällivare, fyfan vad jävla bajs trist.

men men ihelg ska jag med Hilda till laukko och mysa, hoppas på jävligt fint väder.


baby do you love me

tjabba!

igår städade jag hela lägenheten, tvättade kläder, lagade mat och var och tränade. kände mig riktigt duktig!

idag har vi haft skola två timmar och efter det åkte vi till byn och mös och fixade lite grejer. åkte hem igen och packade sen var vi och hälsade på Antons pappa, Jennie och Leo och åt middag. nu är vi på väg till träsket där vi ska vara till imorn eller torsdag, hoppas på fint väder :)

börjat en ny kurs idag, hoppas mest på att den ska vara enkel och gå fort. haha!

återkommer med uppdatering från husvagnen :)
(se så duktig jag är på att uppdatera)


och när du drömmer

tjäna!

har skrivit tenta nyss och nu sitter jag på sjukhuset och väntar på att min faster ska ringa mig. Anton har nämligen gått och skurit upp sig i benen med en kniv så han har fått sy och greja, så ska hämta lite plåster och förband åt honom av faster.

sen ska jag hem och städa var nog min plan, body pump 17.30 och mer än det vet jag inte. är så underbart skönt att inte behöva jobba var eviga kväll längre! känner mig helt fri, hehe.

vet inte riktigt hur jag ska säga att tentan gick, hoppas på det bästa med andra ord :b

nä nu fortsätta vänta, vi syns!


det går riktigt bra nu

hej!

mycket har hänt sen sist, har blivit riktigt dålig på att skriva här..

har iaf gjort färdigt praktiken och i måndags började jag jobba igen på mitt gamla jobb på kulis. känns riktigt roligt! så nu ska jag plugga och jobba, skam den som ger sig.

två månader kvar av skolan, jäklar det har gått fort! helt sjukt. har haft em denna vecka efter världen bästa påskhelg. nu börjar ledigveckan och den inviger jag med att skriva tenta
imorn, underbart. eller inte.

men sen ska jag åka till byn och mysa med min fina, och till helgen blir det mest troligt en annan by med min saknade vän! man måste ta vara på ledigveckan.

nu borde jag plugga lite, sen ska jag och anton kolla hungerspelen. har just läst ut böckerna, så jävla bra! måste läsas.

vi syns! ska försöka uppdatera oftare


RSS 2.0