det kallas kärlek

hej!
 
våran praktik har börjat tillslut så det blir mindre tid över till annat. och även mindre timmar på jobbet så mindre bloggande.. men nu sitter jag iaf här i min ensamhet, bytte dag för att jobba med jenny men icket.. man hoppas väl på bättre lycka nästa gång. hehe.
 
på fredag fyller jag år! då ska jag äta tårta, det ska bli kul. först ska jag bara ha två dagar till praktik, just nu är vi på kärnarkivet. tackar iaf gud för att jag och josefin är tillsammans överallt, det är typ guld värt! förra veckan var vi i svappis och var ute hela dagarna, men det var riktigt roligt! nästa vecka ska vi tillbaka dit och ladda ännu mer. där hade jag kunnat trivas att jobba tror jag! plus att vi får nyttja våra kunskaper som vi inte trodde var så befintliga efter våran sprängkurs i malmberget, men ack så fel man kan ha.
 
imorgon ska jag baka sista kakan till mitt kalas och sen ska jag städa så det är fint när mina vänner och familj kommer och hälsar på. hihi. är inne i värsta bak perioden nu, bakar hur mycket som helst men det är ju så kul! värre äre med att laga mat, men det får anton sköta. hehe
 
nu slutar jag om en timme, då ska jag hem och sova, ska bli så jäkla skönt. fast imorgon har vi sovmorgon till åtta, inte helt fel! men snart helg och på lördag ska jag sova hela dagen. eller nää det skulle anton aldrig tillåta men till nio kanske iaf. hihi.
 
men nu ska jag ringa vidare och spela lite the sims.
 
Tumblr_misxpa08ts1s5mc8qo1_400_large
 
ps. jag har världens bästa sambo ♥

always kiss me good night

hej!
 
nu har jag varit lat här ser jag. är ju redan torsdag och jag har inte skrivit en rad här. kan inte skylla på att vi har haft praktik, för det har vi icket! ingen praktikplats ännu.. tror inte det kommer bli någon nästa vecka heller faktitk. men vi får väl se! ska iaf till gällivare onsdag-fredag. tjoho. not.
 
så den här veckan har jag hunnit med att träna rätt mycket faktiskt, spinning i tisdags, bodypump igår och idag skulle jag på spinning men den blev inställd så det blev crosstrainer 35min + mage och rygg. sen väntar ett till body pump pass imorn! det känns som att jag är igång nu. jag har också hunnit baka, hängt med mina fina vänner, färgat håret på min kära storasyster och myst med min pojkvän. känns helt okej att vara ledig ;) ja fast jobbat har jag ju såklart också gjort hela veckan, men ledig på dagarna iaf!
 
idag efter jag tränat var jag på safari och åt lunch med jenny och sen knallade vi runt på stan. vet nu varför jag har hållt mig borta därifrån.. kom hem med ett nyss smyckesträd, en lampskärm och långkallingar åt anton. hehe. men det är ju så kul att köpa grejer! och mitt smyckesträd passade så fint på min nya byrå. våra ikea möbler passade jättebra i lägenheten om jag inte har hunnit skriva det :)
 
ihelg ska jag på kalas, hälsa på min faster, jobba och sen kanske det blir utgång på lördag. iaf nån öl ;)
 
 
Tumblr_mhrl5zwohu1s3lhcmo1_400_large
 

RSS 2.0