tisdag

Igår började eftermiddags veckan. Idag har jag klivit upp sju för att hinna med nånting innan jobbet så har varit på gymmet imorse och sen varit i tuolla och hälsat på Leo och Jenni. Handlade på vägen hem och nu är det strax dags att åka till jobbet igen. Förmiddagarna går verkligen fort.. 

Jobb hela veckan och även helgen men sen är det ledigvecka igen och då ska jag och min fina pojkvän till Stockholm med ett helt gäng fina människor. Dansa på rockbåten ska vi göra och det kan inte sluta annat än legendarisk 😉 

Men trots jobb så ska jag hinna träffa Sonja och Johan som är i stan nu! Skoj!! Ska dricka kaffe med Josefin också och såklart träna, mer brukar inte hinnas med.. Blåsigt och urtrist väder är det också, vart fan är snön?!? 

Såhär blev mattorna jag vävde förra veckan! Passade perfekt på varsin sida av sängen 😊


Fredag

Igår ringde chefen och frågade om jag kunde jobba natten till idag, kunde inte annat än ställa upp. Det gick rätt bra ändå trots väldigt lite sömn, har vaknat för en stund sen och är svin trött.. Det är just de här att vända tillbaka till vanligt dygn som är jobbigt. 

Min plan är att äta lunch och sen gå och träna, men är helt slut. Suck! Jaja då har man ställt upp iaf. Ikväll ska jag mysa med min kille som jag knappt ser längre. ❤


onsdag

Nu var det en evighet sen sist. Men jag har nog haft fullt upp! 

Just nu har jag ledigvecka iaf, igår städade jag hela lägenheten och körde ben på gymmet där jag kunde öka, så kul!! 

Just nu sitter jag under filten i soffan och dricker kaffe, är så sjukt frusen av mig. Anton svettas och jag fryser, jag går och vrider på elementen i smyg 😉 haha. När jag druckit upp kaffet så ska jag sätta mig i bilen och åka till faster. Var där i måndags också, har börjat lära mig väva på hennes vävstol, nått jag har sagt att jag ska göra ända sen jag var liten. Kul att det blir av! 

Ska försöka uppdatera mer här. Har fått förlängt kontrakt på jobbet och ingen kan nog vara lyckligare än mig. 

Men nu ska jag åka! 


RSS 2.0