fredag

shit vad den här ledigveckan har sprungit i väg! helt galet! 

igår hade jag min första visning för forever, eller ja det var väl mest Emelie som visade men ☺️ det var hur som helst sjukt kul och så inspirerande! ju mer jag lär mig om alla produkter - ju mer älskar jag dom! underbart. ska ha en till visning snart så jag lär mig :) 

idag körde jag ben på gymmet, känner redan av träningsvärken som kommer smygandes! haha. hur skönt som helst var det. sen skjutsade jag hem Meja och  Enja från skolan till byn. efter det började jag göra färdigt garderoberna, fyyyfan vilken tid det har tagit. men nu är det ä n t l i g e n klart! och jag blev svin nöjd 😃 det är väl huvudsaken. får in typ dubbelt så mycket grejer i dom nu. perfekt! 

igår städade jag hela lägenheten innan visningen så jag skurade golven idag när jag var färdig, skulle göra det igår men hade köpt fel skurmopp och såklart slängt den gamla. 

jag kom just hem från mamma och pappa, har tänt en massa ljus i lägenheten och ska läsa min nya allt i hemmet som kom på posten igår. det är mys på hög nivå! 

förresten så går detoxen hur bra som helst! kroppen mår bra och jag mår bra 😃 
tisdag

vad dålig jag har varit på att skriva här! en hel jobbvecka har passerat och nu är ledigveckan här :) 

igår körde jag igång med detoxen från forever living, två dagar helt utan fast föda har snart passerat. och det har gått så förvånansvärt bra! trodde jag skulle vara döende men det har gått bra. imorse vaknade jag av att jag var galet hungrig men drack juicen som är "frukost" och sen gick det över. imorn ska jag frossa i 600kcal mat!! det ska bli kungligt. 

igår började jag även renovera våra inbyggda garderober i sovrummet. jag och pappa har tagit bort all inredning, idag ska vi tapetsera insidan och sen ska jag ställa in trådbackar från elfa som jag har fått av mamma :) det kommer rymmas dubbelt så mycket nu! och förvaring behöver man verkligen i en lägenhet. 

imorgon är jag taggad på att träna och äta ☺️ haha! också ska jag städa lägenheten för på torsdag ska jag ha min första visning för forever living som jag har blivit återförsäljare för. ska skriva mer om det i ett eget inlägg! 🌱

jag har helt gett upp min separationsångest från lägenheten och att bo i stan, nu längtar jag bara tills vårt hus kommer vara färdigt 😍 det kommer dröja minst ett år och säkert längre men längta kan man alltid. 

söndag

igår var jag och Anton i byn på dan och röjde skog på hans tomt. sen åkte vi hem och fick för oss att vi skulle klä om baksätet i impalan. så sagt och gjort ☺️ och fint blev det. filtarna fick han av mig i present :) sen var jag chaffis och vi tänkte bara åka en sväng, men den svängen blev till 04.30 imorse, jaja det var rätt kul iaf. och så skönt att vakna idag och må bra! bästa känslan 👌 

idag var Pekka och hälsade på oss på dan och sen har jag varit och tränat, när jag kom hem lagade Anton mat och nu har jag just städat lite i lägenheten, plockat undan, dammsugit och städat toan :) nu ligger jag på soffan och väntar på att Anton ska komma hem från mötet på klubben, då ska vi kolla film. imorgon börjar nattveckan för mig. 

sov i ro

fredagen var en riktigt tung dag.. men också fin. vi fick följa våran fina mommo till hennes sista vila och säga ett sista hejdå och tack. jag vet att du har det bra nu mommo ❤️du fattas oss 

torsdag

hej!

den här veckan har bara flugit förbi och det har hittills varit en riktigt bra vecka. har tränat tre pass, vilket gillas. dessutom har jag kunnat vara riktigt nöjd med mig själv också efter varje pass! bra jobbat Mia. 

sen har jag hunnit umgås också, var förbi och grattade mamma i tisdags och igår var Hilda pch Jenny förbi här och hälsade på :) man hinner ses alldeles för sällan nu för tiden.. 

nu har jag just kommit hem från jobbet, idag tar jag vildodag från träningen med gott samvete. jag ska börja laga mat snart och senare ska jag träffa Sanna! 

imorgon kommer bli en tung dag. ❤️


tisdag

sitter bredvid en idiot som röker på perrongen medans jag väntar på bussen, all rök blåser på mig och det stinker fan! blä. 

har haft en riktigt rolig helg med vinkväll hemma hos mig i fredags och lördagen var det full rulle hela dagen med Classic car runda på dagen som jag och Jenny åkte och sen fest på klubben med min fina pojkvän. det var hur skoj som helst! 

igår började fm veckan och jobbdagen gick fort och när jag kom hem började jag tvätta kläder, var och handlade, lagade mat och sen var jag på spinning och cx. riktigt skönt! måndagar på fm veckor måste man verkligen aktivera sig efter jobbet ☺️ men sen somnade vi nog lite försent.. 

idag fyller min fina mamma år! grattis på din dag mamma, du är världens bästa ❤️

RSS 2.0