jag har blivit bra på att fly

Söndag igen. Ett skift kvar till ledigvecka och det ska bli så galet skönt! Har jobbat ihop 20h övertid den här veckan så det har inte blivit mycket annat gjort förutom träning. 

Till veckan blir det gränsen en dag över dan, utgång på valborg, en massa träning och förhoppningsvis skoterkörning till helgen!! Mitt vårhjärta gråter när jag ser snön smälta bort. Ska också hänga med mina fina människor som jag inte hunnit träffa den här veckan! 

Just nu ligger jag på kökssoffan och laddar för ett löppass. Kör på som fan med träningen nu, det börjar dra ihop sig till toughest. Ska bli galet roligt!! Och sjukligt nervöst också. 

Nä nu ska jag knyta på mig skorna, snart äre dags för jobb igen! Tolv snabba timmar. 


söndagsångest

Saknad gör så förbannat jävla ont så man inte vet vart man ska ta vägen. 

Dags att gå till gymmet och springa bort jobbiga tankar. När fan ska det kännas lättare.

jag har glömt dig en vacker dag

Hej hej alla vänner. Jag har typ blivit sämst på att blogga, men eftersom jag älskar att läsa era bloggar så borde jag bidra lite själv också! 

I söndags avslutade jag en riktigt jävla g r y m ledigvecka!! Har kört skoter, åkt skidor, bastat, druckigt bärs och hängt med fina vänner. Är fan allt som behövs!! I lördags beställde vi mat från spis hem till mig och sen körde vi en riktig jävla utgång och det var verkligen skoj! Med mina vänner får man allt 😍

Just nu ligger jag helt död på soffan efter det värsta crossfit passet hittills. Fyfan alltså. Igår efter passet insåg jag att jag kanske borde dra ner på ölandet tills toughest är sprunget. Eller så skiter jag i det, det går som det går. Hehe. Synd bara att tävlingsmänniskan i mig är så jävla envis. Nä men jag ska nog klappa mig själv på axeln också för jag har tränat jävligt bra de senaste månaderna. Bra Mia. Förresten så är crossfit galet roligt. Eller ja, träning i sig är galet roligt. 

Annars då? Jo livet rullar på, varenda dag faktiskt. Ibland är det tungt, ibland känner jag mig nästan lycklig. Idag har min favoritmänniska hälsat på mig och det gjorde verkligen min dag, kanske min vecka. Han är min lilla ögonsten 💎👇


den där tjejen som verkligen är min inspirationskälla här i livet 👇 och snart ska vi åka på äventyr tillsammans! 


.


RSS 2.0