när du står på toppen och tittar ner

Idag är livspeppen i botten. Har massa borde göra men har ingen energi till nånting! Tur jag har en träningskompis så det blir nånting av det iaf! 

Tidigare i veckan har jag tagit vara på finvädret bara så har solat typ hela dagarna, så skönt med sommar. Såklart jobbade man ju bort förra veckan när det var finväder! Igår gick jag och Kajsa midnattssolstigen på morgonen och sen lunchade vi på stan, supermysigt! Efter det fick jag och Sanna lite vettiga saker gjorda, skönt det. I måndags och tisdags har vi mest hängt på min balkong 😊

Idag hade jag verkligen behövt städa lite hemma.. Sen ska jag klippa mig halv tre och efter det träna. Mer än så blir det säkert inte. Ihelg ska vi ha kräftskiva, blir säkert superkul :) bara jag kan bestämma mig vad jag ska ha på mig.

Vilket värdelöst inlägg det här blev! Bjuder på en bild på mig och finaste Selma istället! omringad av energi

Visst är det en trygghet att få vakna upp bredvid någon varje morgon, men samtidigt måste jag tycka att det är större att känna sig trygg utan att behöva vakna upp bredvid någon. Att vara trygg i sig själv. Jag läste nånstans om skillnaden mellan att vara själv och att vara ensam. Ganska stor skillnad ändå, i slutet på förra året har jag aldrig känns mig så jäkla ensam, men nu? Nu är jag faktiskt bara själv, jag är inte ensam. Jag har ju tusen fina människor i mitt liv! 

Min lördag var superskoj! Verkligen. Sen vaknade jag upp med minnesluckor och en helt galen bakfylla. Fyfan. Trodde aldrig att den där jävla söndagen skulle ta slut! Idag vaknade jag första gången halv sju, haha kändes lite väl tidigt men klockan åtta klev jag iaf upp. Tror jag ska sticka ut och springa strax, har hört att det är fint väder. Sen ska jag nog hälsa på någon innan jobbet :) 

Hoppas ni får en fin måndag! 


lycka för mig

Hej!

Kanske skulle försöka att bli bättre på det här med att blogga igen. Tycker ju om att läsa era andras bloggar så! 

Så vad ska man skriva? Har ledigvecka och har spenderat mest tid till att ta tag i tråkiga måsten, typ rensa garderoberna och till att umgås med mina vänner. I måndags bjöd Astrid på middag efter att jag varit hos faster i jukkas, i tisdags bjöd jag henne på middag efter vi tränat och innan vi gick till bishops och tog nån öl och skrattade med ett härligt gäng. Vardagslyx! Min onsdag spenderade jag med Astrid och Hilda, först i jukkas med fika och sen med middag på landströms. Mina kompisar är bäst.

Idag har jag legat på soffan nästan hela dan och kollat Johan Falk, började kolla de nya filmerna igår kväll vilket slutade med att jag låg vaken till tre. Haha. Så plöjde igenom tre idag under dagen. Typiskt mig att snöa in på saker. Har iaf spenderat kvällen med fina Sanna! Som jag tänker fortsätta vara klyschig över för det är hon värd, hon och alla andra fina människor i mitt liv! Vi pratade om allt som händer i våra liv just nu, sen hämtade vi mat och kollade sista Johan Falk filmen 😁 hehe tur hon var med så hon kunde förklara vad som hände!

Nä ska nog kanske försöka sova en vettig tid idag, nykter som jag är, en fredag. Imorgon blir det middag på spis med ett gäng gulliga tjejer, mycket lyx den här veckan men ibland får man 😊 det mesta av lönen går ju trots allt in på sparkontot inför resan, men det har då aldrig känts så bra att spara pengar till nånting annat än det här. Tror man kan köpa lycka för pengar ändå! ;) 123 dagar kvar nu!! 


blää

Just när man tror att man är befriad och jävligt glad så vaknar man upp till en galen SAKNA DIG dag.

Ge mig den sextonde december. 

RSS 2.0