everything happens for a reason

Idag lyckades jag inte riktigt ta mig upp den tiden jag hade tänkt. Var iaf på en lins koll klocka ett, de ska beställa nå andra linser åt mig som jag ska prova. Blir sjukt torr i ögonen av de jag har nu, dock måste jag säga att det känns som en riktig befrielse att ha linser! Underbart. 

Efter det så mötte jag upp Frida och vi var och handlade lite grejer och sen åkte vi hem till henne och pysslade ihop inbjudningskort till en fest vi har planerat!! Så kul! Nu håller vi tummarna att alla kan komma för det kommer bli awesome!! :D sen åkte vi och delade ut allas kort, var hem och käkade och nu har vi nyss varit i backen. Jag har åkt bräda för första gången i mitt liv! Fyfan vad kul det var! Och fyfan vad blå jag kommer vara på rumpan och knäna imorn. Hehe. Men skam den som ger sig, det gick ju bara bättre och bättre hela tiden! 

Imorn har jag lyckats planera in tusen saker att göra, tjena optimisten i mig. Får se vad som hinns med och inte då. Det blir iaf ett nytt försök med brädan i backen på kvällen! 

Funderar på att gå och sova nu så jag tar mig upp i tid imorgon. Är hyfsat slut efter två timmar i backen, haha. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0