i give it all

Hej hej bloggen 

Många som hört av sig och frågat hur det är efter att ni har läst här. Jag blir glad när ni gör det. Ibland skriver jag saker som för stunden känns som hela världen men efter att ha fått skriva av sig känns lite bättre. Det är så skönt att skriva här, sätta ord på känslor och sen slippa dom för en stund. 

Se det som ett friskhetstecken att jag skriver här, för det gör mig gott tror jag, jag får ut allting jobbigt här istället för att grubbla ihjäl mig. För det gör jag en hel del. Men vet ni? Allting kan bara bli bättre nu, och det kommer det att bli. 

Träning är det bästa jag vet. Man slipper tänka och det enda som känns viktigt just då är att genomföra passet. 

Under denna ledigvecka har jag iaf lyckats ta mig ur sängen på morgonen och gjort en del vettiga saker. Hängt en hel del med Frida och lite med Josefin, varit på möte på jobbet, gjort synkontroll för linser, bytt fackförbund, åkt i backen, sett hela säsong fyra av walking dead och målat mitt kakel i köket. Också det bästa av allt, tränat alla dagar. Älskar det ❤

Fick en tavla av Frida idag, så glad jag blev. Hon är verkligen min stöttepelare genom allt.

håll mig hårt eller släpp mig helt

Jag vill att vi slutar såhär, att vi låter det som har varit fint, förbli det. Ingenting ska få ryckas upp och ändras, det som har varit kommer inte tillbaka. Och det är nog det bästa, jag har fått inse det nu. 

Du kommer aldrig mer bli den du engång var för mig, hur mycket jag än gråter. Du kommer inte tillbaka hur dåligt jag än mår. Jag måste låta mig själv läka nu. Jag orkar inte mer. 

Så. Nu har jag sagt det. 
Nu kan jag gå tillbaka hit och läsa det här när jag tvivlar nästa gång. För det kommer jag göra. 
 

och nånstans där så blev jag den jag är nu

Igår var jag Tina och Frida och hälsade på Kajsa och lilla Selma, också Greta såklart :) vilken underbar liten unge Selma var, världens sötaste tjej. Det är så mysigt att hälsa på Kajsa, hon är alltid så positiv och glad, och det glädjer mig verkligen att hon är så lycklig med livet. Man behöver se att lycka finns ändå.

Kvällen igår slutade i iskalla tår och kaos. Jag fattar inte hur mycket en människa ska behöva orka ta dig igenom. Tårarna tar aldrig slut har jag märkt. 

Jag önskar ett slut på det här. Jag önskar mig själv att bli lycklig.. En dag..  

Jag har fått förlängt kontrakt på jobbet och det känns skönt, ibland är det enda stället man kan skratta på. En liten frizon mitt i allt skit. För det är det, det mesta är fan skit. Och jag står mitt i allt och det enda jag kan göra är att kämpa för att hålla mig ovan vattenytan. 

Nu ska jag packa ner mina springskor och bege mig till gymmet, det finns inget lika befriande som löpning dagar som denna. 

jag tappade mig själv längs vägen

Jag förstår inte. Vaknar man inte upp en dag och inser att hela ens liv är en lögn, att man snubblar på sanningen vart man än vänder sig. Jag är en ärlig människa och det kommer jag alltid vara, och därför har jag så jävla svårt att förstå varför man ljuger. Varför varför varför. 

Jag önskar att jag aldrig mer behöver hamna i en sån här situation. Jag vill aldrig mer behöva må såhär dåligt igen. Aldrig mer. Jag vill aldrig mer bli beroende av en annan människa. Det känns som att jag har tappat halva mig, och jag har en jävla lång väg att gå för att hitta mig själv igen. Men jag kommer göra det, ge mig bara tid. 

Livet gör ont. Ondare än jag nånsin kunde föreställa mig, ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen. Hur har man ens mage att såra en annan människa så innerligt och sen komma och strö salt i såren?

Ärlighet varar längst. 

missing hurts

Jag kan inte vara arg eller förbannad. Jag låter dig göra som du vill, jag låter dig riva upp mitt sår som aldrig kommer läka på det här sättet. Jag låter dig. För jag vill inget hellre än att du ska komma hem igen. Ändå så känner jag mig så klok ibland, men de stunderna är så mycket färre än de stunder då hela jag skriker efter dig. Jag saknar dig, och jag gör det hela tiden. Det känns i hela jävla mig. 

If you really need me, you gotta love me harder

Dessa kvällar med en miljon tankar som snurrar i skallen, avskyr jag. Det finns ingenting värre. 

Innerst inne vet jag vad jag måste göra, men jag vill inte, inte ännu. 


i wanna travel the word

Jag vill resa, upptäcka världen och leva livet 🌍 


Sen vill jag komma tillbaka till dig 

kvällsfunderingar

Jag kanske är en idiot men jag förväntade mig faktiskt att en person som stått mig nära och stöttat mig genom allt, faktiskt skulle fortsätta göra det också, de dagar jag verkligen hade behövt det. Det är väl som alla säger - sånna här gånger man får veta vilka människor som faktiskt finns där för en. 

Vissa dagar har jag verkligen bara lust att stänga in mig i ett mörkt rum och sova bort några månader.. 

Jag hoppas verkligen att energin till livet kommer tillbaka snart, och att jag snart får vakna upp och inse att allt jag vill inte är att vara med dig längre. Saknad kan vara sjukt smärtsamt. 

jag skulle inte ha bråttom med att träffa nån ny, jag har för mycket med mig själv, precis som du

Nätterna är värst. Jag hatar att jag vaknar mitt i natten och ligger och snurrar i nån timme, resultatet blir att jag är död när klockan ringer och att jag hinner fundera tio gånger för mycket. Mina tankar kan verkligen göra mig knäpp. 

Idag börjar eftermiddagsveckan. Så ska käka frukost och sen bege mig mot gymmet, axlar och triceps står på schemat. Igår fick jag någon plötslig fixarlust så fixade färdigt mitt vardagsrum, lånade en fåtölj av mamma (ska det resas är det bäst jag börjar hålla i pengarna), hängde upp en tavla och ljuslykta, fixade färdigt vitrinskåpet så nu lyser det på alla plan, möblerade om lite och nu är jag nöjd! Ska fortsätta arbeta mig vidare i lägenheten i veckan, har lite grejer som ska bäras ner till källaren från sovrummet och i köket måste jag byta duk och hitta ett nytt kundfodral till kökssoffan. Fast det lämnar jag nog tills nästa helg då vi ska till Luleå :) på fredag kommer lönen, känns som en riktig befrielse. 
jag ser andra halvan av solen när den sjunker i väst

Har just landat hos mamma och pappa efter en toppenhelg i stugan. Vi har druckit vin, kört skoter, kört fast, svettats, bastat, skrattat, druckit öl, tjorvat och njutit. Nu är min energibank fylld igen, tack tjejer. Guld värt ❤ 

Jag längtar efter att planera nya äventyr, jag skulle vända på varje krona resten av året bara för att få sticka iväg. Och jag räknar dagarna tills Sanna kommer hem igen. 


Jag skulle hellre sitta på andra sidan jorden och sakna dig där 

Idag har jag fått krama den finaste människan jag vet.
Jag skulle ge hela världen åt honom, även fast han kanske inte är värd det. 

tankar och minnen står mig upp i halsen

Igår spanade jag och mina tjejer på nya äventyr. Jag längtar! Och nästa ledigvecka sticker vi till Luleå, det kommer bli bäst. Bara nästa kontrakt kan dimpa ner i brevlådan nångång så man kan planera lite längre än bara en månad åt gången. Jaja, man kan inte få allt. 

Den här ledigveckan har varit en sömnig sådan, jäklar jag har varit trött! Har iaf tränat och det var de jag lovade mig själv också, är påväg mot gymmet nu för att köra sista passet. Såklart har jag sparat på benen hela veckan, fyfan, haha. I eftermiddag åker jag och Hilda till kalixfors! Och imorgon kommer Hanna ut, ska bli superkul! Skoter, bastu, fina vänner och vin. Kommer bli en toppenhelg. 


Jag saknar dig varje dag 

.

Glöm aldrig bort vad som får dig att må bra 💎

.

Att sakna dig känns som att ha ett öppet sår som sakta läker men av ett litet snedsteg rivs upp helt igen. just let it be


Jag har vandrat som en vilsen stenstaty, jag har vart på rymmen utan någonstans att fly

Tisdag och ledigvecka.
Jag borde gå och sova, jag har en hel lista på grejer som ska göras imorgon. Men det där med sömn är inte min starka sida just nu. 

Idag har jag varit och tränat och bokat en resa. Äntligen något att se framemot! 

Jag mår illa över situationer du sätter mig i och jag mår ännu mer illa över att jag för ofta glömmer bort att äta. Allt påminner om dig, exakt allt. Låt mig bara vara. 

Tiden kommer läka mina sår.
Jag kommer resa mig upp och bli starkare. 
Jag måste bara tillåta mig själv att göra det också.


winnerbäck ❤

I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden

Jag har ingen lust, Jag fastnar framför tv:n när det skymmer
att följa det livet och skynda mig hem,
för att fylla på så mycket skåpen rymmer
Jag prata med en vän innan jag reste,
Hon sa du måste alltid packa lätt
Som att du alltid är på resa och ännu inte sett vad du har sett

Vad ska vi göra med vår tro? Vad ska vi göra med vårt hopp?
Vad ska vi göra med vår kärlek som blöder?
Ser du hur det skymmer, hur färgerna ger upp
Där elden falnar men fortfarande glöder
Vi kan inte färdas, bakåt i tiden,
och det skulle bara va ett steg tillbaka
Jag hatar min rastlöshet, det är så mycket som jag glömmer att bejaka

Och det är svårt, att tassa på den folkhemska skaran
Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner
Nån idiot som bara ser sin chans ska ta den
Vem som helst kan avge tomma löften,
och göra hål där de lovar och svär
Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är 

Årshoroskop 2015

Fiskarna

2015 överblick: Längtar du efter inspiration, att se världen, lust till att plugga eller resa? Då har du kommit till rätt år, kära Fisk, för det här året släpper planeterna dig ur ett disciplinerande grepp och du är äntligen fri att utforska världen och se mer. Saturnus har hållit dig på hemmaplan länge nu, men om du vill ge dig av, åka bort, stimulera dig mentalt och intellektuellt så är det fritt fram nu. Jobbläget är tyvärr ganska tungt detta år, men du har desto större chanser att komma in på drömutbildningen eller få chanser att utveckla dig på andra plan. Under hösten fördjupas en relation som kommer betyda mycket för dig.

Kärlek & Sex: Din romantiska ådra håller alltid högt tryck, och om du inte känt att du direkt träffat rätt under de senaste åren så ökar chanserna nu. Våren är ljummet romantisk, mysig på alla sätt och men det är främst under sommaren och framförallt till hösten som relationer blir allvarligare, fördjupas och kärlek verkligen känns möjligt igen. Du kan till och med välja att ställa krav i kärlek, be om det du längtar efter och känna dig mer och mer bekväm med att låta saker ske på dina villkor.

Jobb & Skola: Det bästa di kan göra i år är att plugga och vidareutbilda dig, för jobblivet kommer bli tung och kanske till och med svårt. Alla dina ömma punkter testas och för vissa Fiskar blir det riktigt skakigt. I slutet av mars har du chansen att ta ett stort och viktigt beslut kring var du är på väg, vad du vill göra och vad du bör prioritera, ta vara på den tiden. Framtidsoron ligger över dig lite hela tiden, och ett bra sätt för att minimera denna är att göra detaljerade planer och försöka tänka ut en strategi, snarare än att köra på ditt vanliga ”följa strömmen”. Din ekonomi ser inte illa ut, och under våren har du chansen att få många praktiska saker gjorda. Det är snarare idén om ett drömjobb än bristen på jobb totalt som stressar dig. Ge din hälsa prioritet under våren och sommaren, hitta en ny träningsform och ge absolut inte upp den.

Resor, flytt & förändringar: Med tanke på att jobblivet känns lite sådär halvkul i år så är det en otroligt bra idé att resa och utforska världen i år, för den Fisk som kan. Kanske kan du få dig ett par pauser mellan jobb och skola för att åka iväg, kanske kan du till och med ha turen att ha möjlighet att plugga utomlands. I övrigt är du också i en transformerande fas vad gäller dina vänskaper, och många Fiskar utvecklar nu allt djupare och seriösare vänskapsband som ser ut att hålla för alla möjliga prövningar. Värdera dina vänskaper noggrant, ge dem tid och omsorg, och ta gärna med dig en eller flera vänner på dina resor i år.

Vänskap & äventyr: Som sagt, resor och vänskap går hand i hand detta år, och det är framförallt etablerade vänskaper som växer sig starka i år. Nya personer kan självklart också dyka upp, men det är dina redan nära vänner som kommer spela den största rollen nu. Ni delar övertygelser, debatterar värderingar, utforskar varandra och era relationer och speglar er i varandra på ett utvecklande sätt. Tillsammans är ni starka nog att slåss för förändring, och det är en otrolig gåva för er båda. Förvalta den väl.

Mest romantiska perioder: Slutet av januari och hela februari attraherar du andra som mest. Maj, juni, juli, augusti, september och oktober är alla starka månader för att fördjupa och intensifiera en romantisk relation..

Fan vad jag saknar idag. 

Kan inte allt det här bara gå över? 

så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar

Igår tror jag mitt hjärta svämmade över av känslor, för en liten sekund fick jag känna ren lycka blandat med en miljon andra känslor. Det var riktigt härligt. Lycka är fan att vara bland människor som uppskattar en för den man är. Och den där kramen jag fick av min lilla fyraåring som höll fast i mig och inte ville att jag skulle gå, fick kämpa med att hålla tillbaka tårarna vill jag lova. 

Idag har jag hängt med Frida och Johanna. Legat på soffan hos Johanna, druckit te och pratat om livet. Dessa två finns med mig i allt, motgångar och medgångar. Finaste tjejerna ❤ 

Har nattvecka nu, en riktigt körig sådan också. Inatt har jag bråkat med en stockning i en windbox hur länge som helst, tills det släppte och jag blev helt svart. Fint ändå. 

Snart får jag åka hem och sova, det ska bli gudomligt. 
allting runt omkring mig gick i ultrarapid, jag hade inga veckor inga dar

Ibland känns det som att jag varken vet ur eller in, det känns som att jag knappt känner mig själv längre. Varför har jag slutat göra saker som jag älskar? Som får mig att må bra? Varför lägger jag mig själv åt sidan? För vad? Jag bara sover, jobbar och äter. Det sistnämna kan jag också glömma ibland. Är knappt hungrig längre. 

Oftast önskar jag att jag bara fick ligga i sängen hela dan. Att kylen fyllde på sig själv, lägenheten städade sig själv, maten lagade sig själv, livet levde sig själv. Fast tur är nog att det inte gör det. 

Nä nu ska jag åka och umgås med två människor som garanterat får mig på andra tankar ❤


tiden finns hela livet men inte livet hela tiden

Ligger och lyssnar på grannens tv eller vad det nu är jag hör. Aldrig förut har jag hört dom, och aldrig förut har kyljävlaskåpet låtit så högt. 

Idag fick jag en liten vakna-upp-känsla. Jag behövde det. Jag fick sitta och lyssna på folk som har det jobbigt, jobbigare än jag nånsin kan föreställa mig och helt plötsligt rann allt jag kämpar med ner i sanden. Samtidigt vet jag att man måste ge sig själv tid att bryta ihop, för att kunna komma tillbaka starkare. 

Jag älskar verkligen alla er som stöttar mig, tack! Galet mycket tack, ni anar inte. Alla fina kommentarer här på bloggen också, det stärker mig verkligen att veta att jag har så många fina människor som bryr sig om mig. 

Det har varit två sjuka månader, sen behövde jag nog ett kallt uppvaknande för att inse att det fan får vara nog. Nu försöker jag blicka framåt och uppåt, försöker boka in hur mycket kul som helst hela tiden. För det är precis vad jag behöver 


tillslut får man nog

Jag vet iaf att det enda som varar längst är ärlighet. Vissa människor står kvar och andra går, för mig är det färdig ödslat med energi på folk som inte är värd det. Jag kan iaf hålla mitt huvud högt och stå med rak rygg. 

2015 ska bli mitt år och jag känner på mig att det kommer bli så jävla bra. 

Det finns ingenting jag ångrar så mycket som att jag inte tackade ja när Sanna ville boka en resa med mig! Fattar ni vad jag hade levt livet just nu isåfall. Ångrar mig som fan. 

Så mitt första nyårslöfte är helt klart att resa. Långt som kort, varmt som kallt! 

Det andra är att springa toughest i Umeå. Det är redan bokat så första steget är taget. Kommer bli legendariskt! 

Sen har jag även lovat mig själv att bli mer självisk, tänkte nästan skriva känslokall men självisk lät bättre. Som det gamla ordspråket säger: du kan aldrig älska någon annan mer än dig själv! Jag ska aldrig mer låta mig formas av någon annan och glömma bort mig själv. 

Jag vill även lära mig något nytt, nya saker är kul. Det första får bli att åka bräda! Sen hoppas jag att listan fylls på. 


When life gives you a houndred reasons to cry, show life that you have a thousend reasons to smile! 

2015

Mitt nya år började med en jävla käftsmäll. 


Håll huvudet högt, ingen annan jävel kommer göra det åt dig. 


RSS 2.0