jag ska aldrig älska dig igen

Hej! Tänkte faktiskt skriva ett positivt inlägg bland alla negativa nu för idag känner jag mig riktigt glad! 

Min midsommarafton blev faktiskt toppen tillslut, familjemiddan blev till spontanfest som slutade med efterfest hela morgonen med gulliga människor! Låg bakfull hela dan i lördags men kände mig lite lycklig av att allt faktiskt kan vända till det bättre.

Idag har jag varit på crossfit med Astrid efter jobbet och sen har Hanna och Sanna varit förbi. Mina fina! Jag och Hannis planerade bråvalla lite, vi åker fan snart! Åh så roligt det ska bli. Sen har det börjat planeras lite annat roligt i sommar också, äntligen! Jag är inte så ensam som jag är bra på att inbilla mig. Tack livet. 

Nä nu ska jag gå och sova, lyckades inte somna förrän halv två inatt och larmet ringde tre timmar senare. Så ligger minus på sovkontot! 


Godnatt alls fina följare, hehe.

Älskar den här bilden på mig och Hildis! ❤

älskade älskade du

Hur kan allting göra så ont? Jag vill bara lägga mig under täcket och kliva upp på torsdag morgon när vi ska sätta oss på planet mot bråvalla. Fyfan vad jag känner mig less. Det är bara motgångar hela tiden, jag orkar fan inte. Allt gör så ont. 


det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår och aldrig älska dig igen 

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du

motgång efter motgång

Tanka energi med fina människor det är vad jag har gjort dessa dagar. Tack tack tack för att ni finns och får mig på bättre humör. Var på crossfit imorse och fyfan vad tungt det var, kändes som att börja på noll igen! Aldrig mer långt uppehåll från träning. Skyller på Turkiet och dubbla skift förra veckan. Men det är bara kriga sig uppåt igen, måste göra saker som får mig att må bra. Dags att börja ta hand om sig själv. 

Idag efter träningen somnade jag på soffan och vaknade med världens jävla huvudvärk. Suck. Kvällen blev iaf bra med middag hos finaste syster och Robin och sen myskväll med Johanna! Igår var sanna förbi här så gårdagen iaf blev lite bättre. Mina kompisar är det bästa jag har. 

Måste erkänna att jag har en sjukt tung period just nu. Jag har svårt att tycka att något är speciellt roligt eller viktigt. Jag struntar i mig själv. Jag känner mig så jävla ensam. Jag vill inte att det ska vara så, jag vill känns mig stark i att vara själv, se fördelarna och ta vara på dom. Men just nu går det fan inte.


Hej min lilla skatt i livet, jag saknar dig. 

skillnaden på att vara själv och att vara ensam

Idag har jag varit hos frissan i tre timmar, nu kom jag just hem. La mig på soffan och är bara så jävla trött på allt. Jag vill inte ha sommar där alla ska ha semester och ha så jävla roligt. Jag ska inte ha semester, jag ska inte göra nånting roligt. Jag har ingen att planera semester med. Idag känner jag mig så jävla ensam. Ligger på soffan och gråter för att ingenting har blivit som jag velat. Jag längtar bort härifrån, från jobbiga möten och känslor. Jag längtar till bekymmerslösa dagar med fina vänner och roliga saker som fyller dagarna. Jag tror jag måste härifrån innan jag slutar tro att det kommer bli bättre. 

Idag är en riktigt dålig dag. 

jag längtar riktigt långt härifrån

Den här veckan har varit tung, började riktigt jobbigt i måndags och jag bröt ihop totalt för första gången på länge. Sen har den fortsatt med många jobbiga stunder där jag fått bita ihop. Jag har fått lära mig att jag verkligen är alldeles för godtrogen. Jag känner mig så jävla blåst, jag om någon borde väl förstå. Jag längtar tills allt går över, vill få glömma hur allt sånt här känns. Vill aldrig mer ha det såhär. Stämplade ut på ledigvecka igår klockan 18, gick och la mig klockan 20, orkade bara inte vara vaken med alla tankar. Kanske det blir bättre snart igen, jag hatar bakslag. Måste börja ta hand om mig själv och det jag mår bra av igen. Nu är det riktigt längesen jag vaknade mitt i natten och hela kroppen gör ont. Det blir bättre. 

Det som inte dödar, det härdar. Eller? 


RSS 2.0