snurra min jord igen, radion spelar vår sång

Idag har jag blivit påmind om hur allting kändes för några månader sedan. Man tror inte att man har glömt förrän man känner den där ilande känslan i kroppen igen och inser att man helt hade förträngt hur det verkligen känns. Sorg. En av mina nära vänner sa åt mig att man inte kan mäta sorg. Hon har så jävla rätt. Men det tog ett tag för mig att inse det, jag skämdes ibland över att jag mådde så jävla dåligt när jag visste att det fanns några av mina nära som hade drabbats av väldigt jobbiga saker. Jag är inte ensam om att stå i de skorna jag gör idag, det finns tusen andra som säkert delar mina känslor. Samtidigt som det finns tusen andra som har drabbats av samma besked som mina nära har. 

Däremot så finns det ingen som kan mäta hur jag känner gentemot vad de själva hade känt. Det finns ingen som verkligen kan känna mina känslor. Det som känns som hela världen för mig är verkligen det vissa dagar också. Jag kan inte ändra på hur jag känner, jag måste istället låta mig själv känna så helt enkelt. Min sorg är bara min egen, även fast jag vet att andra har sorg över min situation, sett från deras sida, men ändå är det bara jag som sitter i min sits. 

Ibland tror jag att de här känslorna aldrig kommer försvinna helt, de lär nog bara blekna, och den där människan som engång var hela min värld kommer alltid ha en liten speciell plats hos mig. Jag saknar honom och allt vi hade tillsammans. Så är det. 
 

hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Har sovit som en kratta hela den här nattveckan, svin jobbigt. Jag är van vid att nattveckorna går bra men den här har varit riktigt kämpig. Tre skift kvar och sen en underbar efterlängtad ledigvecka. 

Jag har iaf hunnit köra tre crossfit pass i veckan och umgåtts med fina människor. Just nu ligger jag på kökssoffan och ska snart bege mig till gymmet och sen åka och handla.

Nästa vecka åker vi till Levi! Ska bli så galet skoj 👏 

 

nothing last for a lifetime

Måndag och nattvecka står på schemat. Idag har jag inte sovit så länge som jag hoppades på men jag har däremot hunnit med en del grejer. Var och lunchade med Sanna och Hanna, eller ja frukost blev det för mig :) sen har jag handlat och fick för mig att fixa lite i mitt kök, sånt som jag har tänkt göra svin länge. Så sagt och gjort! Nu är jag lite mer nöjd iaf. Sen var jag med pappa på lundströms och fick råd om min skoter som gav upp ihelg..  Sen har jag varit och tränat och nu ligger jag på soffan och inväntar jobb. Är inte supertaggad precis. 

Helgen har iaf varit perfekt!! I fredags efter jobbet var jag Frida och hilda och hälsade på Kajsa och Selma :) alltid så sjukt mysigt. Vi blev sittandes där i några timmar och sen blev det kvällsgym! I lördags körde jag och Hilda nio mil skoter innan min skoter inte ville mer. Var iaf en toppendag! Lunchade i nikka gjorde vi också. Kvällen spenderade jag med Josefin och en flaska vin, välbehövlig! Vi ses alldels för sällan nu för tiden. Igår var jag och promenerade med Sanna och lunchade på Oscar. När jag kom hem somnade jag på soffan och vaknade bakfull.. Sånt som händer. 

Nä nu börjar det bli dags att göra sig redo för jobbet! its hurts, but i remember every scar

Igår hade jag en total urladdning, låg på soffan heeeela kvällen efter jobbet. Sov en stund och käkade nudlar till middag. Så skönt, för jag hade inte lust med nånting annat och då behöver man fan inte ha det heller. Tycker iaf jag. 

Idag har jag lagat middag och diskat! Ska och träna klockan fem, mitt tredje crossfitpass i livet 💪 jag säger ingenting ännu men kan erkänna att jag förstår hur folk kan brinna för det där! Mot toughest och vidare 😉 

Imorgon är det äntligen fredag, jag är ju ingen förmiddagsmänniska så jag är glad att jag bara behöver jobba det var femte vecka. Jag hoppas på en bra helg och det tror jag att det kommer bli! Idag känner jag mig riktigt positiv 👏


i can't belive what i did for love

Ibland måste man stanna upp, stänga av alla känslor och fundera vad som är bäst just för en själv. Det är ändå sig själv man ska leva hela sitt liv med, allt annat är utbytbart.

Jag är så himla tacksam över mina fina vänner och min familj. Ni är det bästa jag har ❤ tacksam

Okej, jag har blivit dålig på att skriva här igen. För det mesta kommer mina jobbiga tankar ut här, bara för att det är lättare att skriva än att prata om det. Jag tar mig igenom det här, vissa dagar är bara lite jobbigare än andra. Men vid mina vänner bredvid mig så klarar jag fan allt. 

Har haft en toppen ledigvecka!! Jobbat övertid två dagar, vilket behövs :) sen har jag kört skoter två dagar, ena dan med hilda och den andra med Hanna. Hur kul!! Sen drack jag vin hos Jenny i fredags, råkade hälla i mig en flaska vin och vakna bakfull. Var inte riktigt planen, men äh. Man lever bara en gång. Jag har även varit hundvakt och hunnit hänga med dom där finaste människorna jag vet 😍 jag älskar det. Ja och sist men inte minst, min och Fridas paljettfest. Det blev så jävla bra!! Fyfan vilken roligt kväll jag hade, och jag hoppas alla andra också hade det! 

Igår låg jag bakfull hela dan och hade en hel del att städa, men det gjorde absolut ingenting för kvällen vägde upp det 😉


.

Idag är en sån dag som jag har lust att ligga i sängen hela dan. Idag är jag bara så jävla ledsen. När ska allt det jobbiga gå över? Hur mycket ska man orka med? 

23 bast

Igår fyllde jag 23 hela år. Spenderade min dag på jobbet men tycker ändå att jag hade en fin födelsedag, det var så många fina människor som hörde av sig så man kan inte vara annat än glad! Idag har min familj varit här och hälsat på, jag är verkligen lyckligt lottad. Finaste familjen!! Imorgon kommer mina finaste vänner hit och äter tårta så hur kan man vara annat än nöjd?? Jag älskar er. 

Nu är det ledigvecka dock jobbar jag och Frida övertid idag och imorgon, men det går fint för vi har ju alltid varandra! Och kul med lite ombyte med skiftlagen.  

Till veckan blir det skoter, träning, skidor och fest!! Kommer bli legendariskt, helt klart. 

Nä men hade väl inte så mycket vettigt på hjärtat! Ikväll somnar jag iaf med ett leende på läpparna. Kram till er!! 


.

I miss you, I miss everything with you.
I miss everybody around you and I miss the way you used to look att me. 

RSS 2.0