att ligga vaken mitt i natten

Råkade sova bort hela dan idag men kände mig ändå trött vid tio ikväll så gick och la mig, och vaknade nu.. Suck. Är inne på dag två av C9an, eller ja dag tre nu för klockan är ju efter tolv 😊 så idag ska jag få äta, ska bli så galet jävla gott! De två första dagarna utan mat har gått bra ändå, den här gången var dag ett värst till skillnad mot sist jag körde. Idag har jag till och med orkat ta en promenad så jag fick kryssa i träning i häftet. Hoppas på lite bättre rutiner och vanor när det kommer till mat efter detta. Inte äta nudlar till middag bara för att det går fort, och är gott 😉 haha. 

En miljon tankar snurrar i skallen just nu, finns så mycket jag skulle vela göra av mitt liv. Nya saker, förverkliga dom där drömmarna man alltid haft. Det tar lite emot att kliva utanför boxen, men jag tror jag kommer tacka mig själv om tio år. Mest troligt. 

Känner mig inte hungrig bara OTROLIGT sugen på allt möjligt. Förhoppningsvis äre nu jag botar mitt sötsug genom att stå emot 😁 

Nä måste nog kolla nån serie eller nått så jag somnar, har ni några tips? Kollade sista avsnittet av how i met your mother igår! Och förresten, jag blir jätteglad när ni kommenterar här, verkligen! Men vore ännu roligare om ni skrev vilka ni är :) 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Since i saw you standing there

2015-09-21 @ 04:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0