vem bryr sig om hundra år

Jsg tycker det är tråkigt att man glider isär och tappar kontakten, något vagt "vi borde ses nån dag" då och då som ändå aldrig blir av. Det är tråkigt att bli vuxen och inte ha samma tid som förut. Jag kan bli så rastlös av lediga dagar då man inte gör någonting, då känns det som att jag lika gärna kan jobba. Det har blivit endel övertid på senaste, men det är bra. Jag behöver pengar till resan! Äntligen börjar jag ligga lite i fas med sparkontot. 

Försöker övertala min familj att vi ska boka en resa tillsammans istället för att köpa julklappar. Tid tillsammans känns så mycket mer värt än att byta pengar, också är jag ändå inte hemma på julafton, hehe. 

På jobbet spekuleras det om man får jobba kvar eller inte, jag blir så less. Orkar inte ens lyssna på nån angående det längre, man får väl helt enkelt se. Jag orkar inte se det som ett stressmoment för man kan ändå inte göra någonting åt det. 

Idag har jag varit och firat Selmas namngivning, söta unge alltså. Det går bara att älska henne 😍 och fina Kajsa, vad jag är glad att jag har träffat henne! 

Jobbhelg äre ihelg, men då väntar ledigvecka snart. Ska jobba några skift men hoppas att det händer något kul under helgen sen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0